Common rail nozzle coupling parts, common rail valve assembly, common rail electromagnet, etc...

Noél Injektor Rel Umum & Klep Pangiriman

Bagian gandeng nozel rel umum, rakitan klep rel umum, éléktromagnét rail umum, jst ...
At present, the main products include single cylinder engine (air cooling and water cooling) common rail system products...

Rel Umum
Suntik

Ayeuna, produk utami kalebet mesin silinder tunggal (pendinginan udara sareng pendinginan cai) produk sistem rel umum ...

PRODUK TERBARU KAMI

SHANDONG XINYA

TENTANG KAMI

Shanghai Boom International Trade Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan perdagangan asing anu profesional anu komitmen pikeun ngimpor sareng ngekspor bisnis kalayan dana anu réa sareng reputasi anu luhur. Kami parantos ngoperasikeun pasar Thailand sacara suksés sareng komitmen pikeun ngembangkeun pasar Internasional. Éta utamina ngatur bisnis ékspor tingkat laser sareng grinding wheel.

Ngalanggan